Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όσο υπάρχει PlayStation θα κυκλοφορεί στην πλατφόρμα το Call of Duty, λέει ο Phil Spencer

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του YouTube, Same Brain ο Phil Spencer, όπως ήταν πολύ λογικό, ρωτήθηκε σχετικά με τις μελλοντικές κυκλοφορίες του Call of Duty σε συστήματα PlayStation. Αυτή τη φορά προχώρησε ένα βήμα επιπλέον, λέγοντας πως όσο υπάρχει PlayStation, θα κυκλοφορούν σε αυτό παιχνίδια Call of Duty.

"Δεν παίρνουμε το Call of Duty από το PlayStation... Δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας", είπε ο Spencer. "Η πρόθεσή μας δεν είναι να το κάνουμε αυτό και εφόσον υπάρχει έστω και ένα PlayStation στην αγορά, μας είναι να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε το Call of Duty στο PlayStation - κάτι παρόμοιο με αυτό που κάναμε με το Minecraft από τότε που το αποκτήσαμε".


"Έχουμε επεκτείνει τα συστήματα όπου οι άνθρωποι μπορούν να παίξουν Minecraft, δεν τα μειώσαμε. Και ήταν καλό, ήταν καλό για την κοινότητα του Minecraft - κατά τη γνώμη μου - και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο όταν σκεφτόμαστε το που μπορεί να γίνει διαθέσιμο το Call of Duty τα επόμενα χρόνια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*